Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Keuringen

Keuringen 2018

De keuringen vinden plaats op maandag 1 en dinsdag 2 oktober 2018 (Let op: voortaan op maandag en dinsdag i.v.m. wijziging Vakbeurs Foodspecialiteiten).

Gedurende de twee keuringsdagen zijn er verschillende tijdstippen waarop u kunt keuren.

Tegen de tijd dat de inschrijving wordt geopend - omstreeks augustus - kunt u zelf uw groep kiezen. Het keuren duurt een maximaal een half uur.

Na de keuringen wordt uw score en het door de jury gecorrigeerde keuringsformulier op uw persoonlijke pagina weergegeven. Geheel anoniem dus. De prijsuitreiking is een week later.

U kunt zich vanaf begin augustus inschrijven.

Via de knop Inschrijven: kunt u zich nu ook al vast registreren. U creëert vervolgens uw persoonlijke pagina /account (“Mijn NNKC”). U geeft uw gegevens in en te zijner tijd klikt u uw voorkeursgroep aan.

Ook vindt u hier een voorbeeld van het keuringsformulier.

De kosten voor deelname bedragen € 50 excl. BTW per deelnemer en inclusief een toegangskaart voor de prijsuitreiking. Een introducékaart voor de prijsuitreiking kost € 27,50 excl. BTW.

Tijdens de keuringen krijgen de deelnemers tien kaasboorsels voorgezet. De keurders, die het beste de soort, de leeftijd, de smaak en de kwaliteit kunnen omschreven, vallen in de prijzen.

Voor de beste keurders zijn er bronzen, zilveren en gouden medailles te winnen.  De totaal winnaar ontvangt de Gouden Kaasboor! Dit is de belangrijke prijs in de Nederlandse kaaswereld.

De prijzen worden uitgedeeld tijdens een feestelijke showavond met na afloop gelegenheid tot netwerken. De aanwezigen krijgen tevens een rijkelijk gevulde goodie bag mee naar huis.