De inschrijving voor de online kaaskeuring van het NNKC is geopend
Geen officieel NNKC in 2020, maar speciaal voor alle kaasprofessionals in Nederland: in januari 2021 een mini online NNKC!
Een goede oefening en aanloop naar september 2021 wanneer wij vast weer een officieel Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours zullen organiseren.
De online wedstrijd gaat niet om de Gouden Kaasboor en de medailles, maar wel om de eer en het leuke kaaskeuren.
Boska stelt mooie prijzen beschikbaar en u ontvangt een bewijs van vakmanschap bij hoge puntenscore.
Voor nieuwelingen bovendien een unieke kans om in de eigen omgeving te oefenen met het NNKC.
Wat houdt de online keuring in?
Op 27 januari 2021 wordt het kaasassortiment (vijf monsters) u toegezonden. De NNKC jury heeft een op thuisproeven toegespitst spannend assortiment van Nederlandse kaas vastgesteld. Het normale NNKC keuringsformulier is gedigitaliseerd en de jurering is verder ook conform het NNKC.
U ontvangt de link naar de website waar de keuze qua type kaas, rijpingsstadium, geur en smaak, smaakafwijking wordt ingevuld. Keurders hebben een week de tijd voor het invullen online.
De uitslag wordt medio februari bekendgemaakt.
Kosten
Het NNKC bestuur vindt het belangrijk dat professionals vanuit de detailhandel, handel, industrie en aanverwante organisatie hun kaaskennis scherp houden.
Daarom is de deelnameprijs sterk gesponsord en voor slechts € 9,50 kunt u deelnemen.
Deelname via WWW.NNKC.NL
Inschrijving gebeurt via de gebruikelijke weg via www.nnkc.nl.
Heeft u al eerder meegedaan aan de keuringen en bent u geregistreerd op de website, log dan in op ‘Mijn NNKC’ en schrijf u in.
Heeft u nog niet eerder meegedaan, registreer u dan onder ‘Mijn NNKC’ en schrijf u in.
Via “ Mijn NNKC’ kunt u ook een voorbeeld van het keuringsformulier vinden en tips van de jury.
Nieuw: bij de vaste NNKC klanten staat het bedrijfsadres geregistreerd.
U kunt nu een alternatief adres zoals uw huisadres opgeven voor de verzending van de kaasmonsters!
U ontvangt na inschrijving een bevestiging per mail.